WAT KOST EEN BOUWTEKENING ?

€ 990,-

€ 990,-

€ 660,-

€ 660,-

€ 880,-

€ 990,-

€ 990,-

€ 660,-

op aanvraag

Hieronder een indicatie van de kosten voor het maken van verschillende soorten bouwtekeningen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verschotten (reiskosten, afdrukken, porto etc.)​

De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele constructieberekeningen en -tekeningen.
* Prijspeil najaar 2021 (prijswijzigingen voorbehouden)

Aanbouw

Dakopbouw

Dakkapel

Dakterras

Erker

Garage

Uitbouw

Muurdoorbraak

Huis

De tarieven voor het maken van bouwtekeningen zijn erg afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u uw huis/uitbreiding laten ontwerpen, of heeft u een eigen ontwerp dat u wilt laten uitwerken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De hierboven genoemde prijzen zijn  op basis van een oppervlakte kleiner of gelijk aan 20 m². Bij uitbreidingen/bouwwerken met een groter oppervlak wordt een toeslag gerekend. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De genoemde prijs is op basis van de door de opdrachtgever aan te leveren bestaande bruikbare tekeningen. Bij het ontbreken van bestaande tekeningen zullen deze moeten worden opgevraagd bij het gemeentearchief of zal een inmeting ter plaatse gedaan moeten worden. De kosten hiervoor zullen in overleg voor een meerprijs in rekening worden gebracht.